Welkom op de website van Claudia Kuyken

 

bullet

 

rood vinkje

 

 Home

 Stamboom maken

    Met een eigen website

    Gratis stamboomprogramma

    PhpGedView

    Resultaat stamboom

 Zelf maken van......

 Glutenallergie

 Houtdraaiwerk

 Webgids Online winkelen   TIP

 Wecken en inmaken

 Online poker spelen

 Gratis Handleidingen en meer

 De Limburgse Peel

 Vakantie boeken

 

 

Zelf een gratis stamboom maken

In 2005 ben ik begonnen om de stamboom van de Familie Kuyken te maken. Ik heb voor u een handleiding gemaakt hoe u zelf uw stamboom kunt maken. Links boven deze tekst vindt u het resultaat! (Klik op: “Link naar de stamboom van de Familie Kuyken”)
Als u een stamboom wil maken hoeft u dat niets te kosten. Ik heb in onderstaand overzicht beschreven hoe ik gratis de stamboom gemaakt heb en op internet gezet heb.
Let wel; als u een stamboom wil maken zoals ik moet u een eigen website en webruimte (lees webhost) hebben om de stamboom op internet te zetten. Heeft u geen eigen website; Geen probleem, u kunt deze handleiding toch gebruiken en  beginnen met uw stamboom te maken omdat elk programma een “Ged.com bestand” (een bestand met alle informatie die u ingevoerd heeft in de stamboom) heeft. U kunt dit inlezen in elk ander programma (zoals bv PhPGedView).
Heeft u geen eigen website dat kunt er voor kiezen om gebruik te maken van aanbieders van gratis websites. Klik daarvoor hier >>>. Let wel op dat de aanbieder van de gratis website de mogelijkheid moet hebben om  php bestanden op hun webruimte te zetten.

Deze handleiding is gemaakt voor zowel Nederlandse als Belgische geinteresseerden. Ik woon zelf in Belgie; heb een duitse webhost en domeinnamen met zowel .nl .be .eu .com, verder heb ik een nederlandse pagina:
www.gratisstamboom.jouwpagina.nl.
Het voordeel van internet, websites en domeinnamen is dat dit niet afhankelijk is van landen, talen of waar je woont.

Het voordeel van een eigen website
Het voordeel van een eigen website is dat u zelf kunt bepalen wat u op uw website zet. Bij gratis websites wordt vaak reclame geplaatst, door de aanbieder van de gratis website; eigenlijk logisch omdat de aanbieders van gratis websites ergens van betaald moeten worden. Verder is het zo dat u de php bestanden (waar de informatie opgeslagen wordt van al uw data van de stamboom) van u blijft en niet verdwijnt omdat de gratis aanbieder bijvoorbeeld zijn voorwaarden veranderd of stopt met het aanbieden van de gratis webruimte. Om meer te weten over een eigen website en domeinnamen klik hier >>>

Maar nu even terug naar de stamboom:
Het belangrijkste is om eerst aan de stamboom te beginnen, want zonder stamboom bent u toch nergens. Een website kunt u altijd nog maken.

Ik heb zelf het gratis programma Aldfaer gedownload, zie hier de link en ook de uitleg van het programma:
http://aldfaer.net/sitemap/index.php.
Voor een handleiding hoe u Aldfaer moet downloaden en hoe Aldfear werkt klik hier >>>

Het gemakkelijkste om aan de stamboom te beginnen is bij uzelf en uw eigen familie.
Er is enorm veel te vinden op internet. Hier de link naar: www.gratisstamboom.jouwpagina.nl waar u alles kunt vinden zoals: stamboomonderzoek (informatie over uw voorouders) voor zowel Nederland als Belgie, gratis programma’s enz.:

Als u de stamboom klaar heeft kunt u hier de instructies vinden om het gratis programma PhpGedView te downloaden en ook de handleiding.

Als u PhpGedView te moelijk vindt raad ik u aan te kijken op www.gratisstamboom.jouwpagina.nl waar nog veel meer mogelijkheden en programma’s gratis te downloaden zijn om uw stamboom te maken.
Het voordeel van PhpGedView is dat het van u is. U bent niet gebonden aan gratis verstrekkers van stamboomprogramma;s en de mogelijkheden zijn veel groter dan bij gratis aanbieders van stamboomprogramma’s.

De www.gratisstamboom.jouwpagina.nl website is een startpagina. Wilt u alles weten over een startpagina en misschien zelf gratis een startpagina beginnen dan kunt u hier >>> klikken voor een handleiding van startze.nl.
Bij startze.nl kunt u zich gratis aanmelden om met een eigen gratis startpagina te beginnen.

Klik links bovenaan de pagina voor het vervolg van deze uitleg. Kies voor;
Met een eigen website
Gratis stamboomprogramma
PhpGedView

 

Neem contact op met de Webmaster met vragen, tips en/of opmerkingen betreffende deze site.
© Copyright, Kuijken.be, All rights reserved. Gebruik van tips is geheel op eigen risico.

CK Design